حمام الحرم Admin
عدد المساهمات : 1028 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 08/04/2012 العمر : 57 الموقع : جمهورية مصر العربية
| | صنية البفتيك | |
طريقة عمل صنية البفتيك [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]المقادير:
- الكميات حسب العدد
- بفتيك
- بطاطس حلقات
- بصل جوانح
- فلفل رومى شرايح
- طماطم شرايح او حلقات عادى
- التوابل *ملح وفلفل اسود وكمون وبهارات وشطة ورشة حبهان وورقة لورى وسماق للى عاوز لاننا هنحط ليمون *
- زيت
التحضير:
- هنتبل البصل بكل التوابل اللى عندنا وبعدين نضيف البفتيك
- ونسيبهم اكبر وقت ممكن كالعادة
- ونحط عصرة ليمون
- بعدين نطلعهم ونضيف عليهم الخضار وكوب ماء وانا من فوق حطيت قطع لية علشان تدى طعم
- ونغطيهم بورق زبدة وبعدين الفويل
الطبخ:
- ندخلهم الفرن على درجة متوسطة لحد اما تستوى تمام
- وبس كدة وبالف هنا وشفااااااااااااااااا
| |
|