حمام الحرم Admin
عدد المساهمات : 1028 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 08/04/2012 العمر : 57 الموقع : جمهورية مصر العربية
| | طريقة عمل البسيمة المصرية | |
البسيمة المصرية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير:
- 50 ج دقيق ( ربع كوب)
- 50 ج عسل جولكوز ( ربع كوب)
- 50 ج سمن سايح( ربع كوب)
- 100 ج ماء ( نص كوب )
- كوب جوز هند
- 150 ج سكر خشن ( كوب الاربع)
التحضير:
- ضع فى طبق جوز الهند والسكر واخلطهم ثم اضع عليهم الدقيق واخلطهم كويس
- اضع العسل على السمنة واخلطهم ثم اضعهم على المقدار اللى فى الطبق
- واخلطهم كويس بين كفوف ايديا ثم اضع الماء عليهم واكمل العجن
- ادهن صينية زى بتاع البيتزا بالسمنة وارشها بالدقيق او اضع فيها ورقة زبدة
- اضع خليط البسيمة واساويها كويس وادهن وشها بالسمنة السايحة خفيف قوى
الطبخ:
- ادخل البسيمة الفرن لمدة نص ساعه درجة حرارة متوسطة
| |
|