حمام الحرم Admin
عدد المساهمات : 1028 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 08/04/2012 العمر : 57 الموقع : جمهورية مصر العربية
| | طريقة عمب المش بالبيت | |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]المقادير:
- كوب لبن
- 5 ملاعق مرتة (اللي بيطلع بعد ما تسلي الزبدة )
- شطة
- ملح حسب الحاجة
- 2 ملعقة سمنه
- قطع جبن (قريش او مالح او جديدة)
التحضير: الطبخ:
- تحمري المرته في السمنة لغاية ما يبقي لونها دهبي محمر
- وبعدين حطي اللبن لغاية ما يغلظ قوامه وشيليه من علي النار لغاية ما يبرد
- حطيه في برطمانات علي الجبن القطع وضيفي الشطة والملح وملعقة زيت علي الوش
- اغلقي البرطمان كويس قوي وممكن يتحفظ لغاية اربع اشهر ماشي
ملاحظات: تقدم على الغداء ساخنة | |
|