حمام الحرم Admin
عدد المساهمات : 1028 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 08/04/2012 العمر : 57 الموقع : جمهورية مصر العربية
| | صدور تشكن مع صوص المستردة | |
صدور الفراخ بصلصة الخردل Loading ... المقادير:
- -كيلو صدور الفراخ مخلية
- -2فلفة احمر حر وبارد
- -مكعبات من البصل الخضر
- -ملعقة زبدة كبيرة
- -حبهان ومستكة مطحونة
- -ملح وفلفل اسود
- -ماء بصل وخل
- -كوسة مسلوقة على البخار
التحضير:
- نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
الطبخ:
- سخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
- نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
- نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم
ملاحظات: تقدم على الغداء ساخنة | |
|